GARANT FESTVÅNING

Letar du en festvåning i Stockholm kan Garant festvåning vara ett alternativ för dig. Ett stenkast från tunnelbanestationerna Hornstull och Zinkensdamm, på en tvärgata från Hornsgatan och alla dess busslinjer.

Garant festlokal är en flexibel lokal att ta emot sällskap för mellan 30-120 sittande gäster och upp till 150 personer på mingel eller fest.

De har ett komplett dansgolv med ljud & ljusanläggning som går att styra med spotify.

MÖTESRUM

Är ni behov av ett mötesrum finns det många platser runt om i Sverige. Det finns ställen som är helt fokuserade på mötesrum men även andra platser var man kan få både mötesplats men även festlokal. Första steget är att ta fram hur många som kommer att delta och om det ska vara ett möte eller även mat i form av middag eller lunch. Ska denna vara sittande eller som en buffé etcetera.

LUSTHUSET

En annan festlokal i Stockholm är Lusthuset som är en del av Långholmens folkhögskola. Det ligger mitt på Långholmen. Här kan de ta emot upp till 150 sittande gäster och upp till 250 personer på mingel eller fest.

Det finns såklart fler festvåningar runt om i Stockholm och Sverige. Vi kommer att fylla på med fler tips här inom kort.